Tjenester

Tilbygg

Skal du renovere hele eller deler av huset, skreddersyr vi  dine ønsker. Bytting av vinduer eller dører utføres raskt og kostnadseffektivt. Når trappen skal fornyes har vi flere løsningsforslag. Trenger du hjelp til å montere kjøkken eller fullføre et prosjekt du selv har startet? Vi påtar på oss hele eller deler av jobben med tilbygg. Kvalitet og detaljer er av høyeste prioritet, slik at sluttresultatet blir optimalt og i samsvar med ønskene.

Nybygg

Nybygg

Enten det er oppføring av nytt hus eller ny hytte, så leverer vi til gunstige priser. Vårt samarbeid med byggherren sikrer et best mulig resultat. Vi tilbyr komplette  løsninger til din nye bolig. Sammen finner vi ut av behovene, og sørger for kostnadseffektive løsninger. God kundeservice er viktig for oss, og hjelper gjerne til med tegninger og søknad til kommunen om det er ønskelig. Vi har et godt samarbeid med en rekke lokale leverandører som tilbyr godt håndverk til fornuftige priser. HB Byggservice AS leverer den beste kvaliteten til en avtalt konkurransedyktig pris.

Rehabilitering

Ombygging og restaurering av eldre hus til moderne standard er faglig krevende. Vi  sørger for at bygningens særpreg beholdes, samtidig som huset oppfyller dagens krav til funksjonalitet og kvalitet. Ved å valge oss, garanterer vi førsteklasses restaureringstjenester som helt eller delvis tilbakefører bygget til sin opprinnelige tilstand.

Rehab
Kontakt oss i dag for å realisere ditt prosjekt!